În acest moment singura carte pe stoc este ,,CROITORUL SI SORICELUL

Comanda minima prin POSTA ROMANA este de 30 lei,
prin FAN COURIER 40 lei. Pentru comenzi peste
119 lei nu se mai percep taxe postale. La comenzi
peste 299 lei transport gratuit si prin FAN COURIER.

Poveşti şi povestiri

Dragostea intr-o cutie

Dragostea intr-o cutie


Se spune că împăratul unui ţinut a chemat toţi savanţii şi filosofii pe care îi cunoştea, spunându-le că potrivit unui zapis, în curţile sale, undeva sub un pom se află o cutie în care se află dragostea lui Dumnezeu. Şi i-a trimis pe înţelepţi să sape până găsesc această cutie, promiţându-le o recompensă mare...
Şi după zile întregi de căutări, fiecare filosof s-a prezentat în faţa regelui cu ce a găsit. Ba mulţi dintre ei găsiră cutii care conţineau podoabe sau documente vechi. Ajunşi în faţa împăratului, filosofii au început să se ia la harţă, fiecare susţinând că are cutia în care se află dragostea lui Dumnezeu.
Văzând că nu e chip să-i împace, împăratul le-a ordonat să facă linişte şi le-a spus aşa: ,,Cum oare aţi crezut că e mai bine să săpaţi după o cutie decât să căutaţi răspunsul în voi!?...Ia gândiţi-vă, dacă Dumnezeu este atât de mare, încât, necuprins fiind, are grijă de toţi luminătorii cereşti, oare dragostea lui nu e la fel de mare şi necuprinsă!?...Acest răspuns îl aşteptam de la voi filosofii! Dragostea lui Dumnezeu nu încape într-o cutie...”.

« inapoi

Coşul tău cu cărţi
Aici vor apărea cărţile pe care le vei cumpăra.
Caută cărţi