În acest moment singura carte pe stoc este ,,CROITORUL SI SORICELUL

Comanda minima prin POSTA ROMANA este de 30 lei,
prin FAN COURIER 40 lei. Pentru comenzi peste
119 lei nu se mai percep taxe postale. La comenzi
peste 299 lei transport gratuit si prin FAN COURIER.

Poveşti şi povestiri

Locul special si rugaciunea speciala

Locul special si rugaciunea speciala


Oamenii dintr-un sat nu se îmbolnăveau şi nu mureau, astfel că se dusese vestea până departe că locuitorii de aici sunt cei mai fericiţi din lume. Preotul din sat ştia în pădure un loc special şi acolo mergând spunea rugăciunea specială. Apoi acel preot a fost trimis în misiune şi alt preot i-a luat locul. Acest preot ştia doar locul special din pădure, dar nu ştia şi rugăciunea specială, dar la fel, nimeni nu se îmbolnăvea şi nimeni nu murea. Apoi şi acest preot a trebuit să plece, fiind mutat de ierarhul locului şi i-a luat locul un altul, care nu ştia unde este locul special, dar ştia rugăciunea specială, astfel că nimeni din sat nu se îmbolnăvea şi nimeni nu murea.
După acesta a venit un alt preot care nu ştia nici unde e locul special, nu ştia nici rugăciunea specială, dar se ruga fierbinte pentru oamenii din sat şi nimeni nu se îmbolnăvea şi nimeni nu murea. După acesta a venit alt preot care abia de se mai ruga pentru săteni zicând: ,,Cum Doamne, oamenii aceştia nu sunt făpturile Tale!? Nu am să spun rugăciuni speciale, căci la urma urmei poţi să faci ce vrei cu aceşti oameni. Cu toţii suntem în mâna Ta, atotputernică!”.
Şi Dumnezeu a auzit şi această rugăciune şi a continuat să-i ajute pe săteni, în ciuda faptului că unii căutând locul special şi rugăciunea specială au uitat că Dumnezeu aude şi gândurile noastre şi că Acesta se află în tot locul.

« inapoi

Coşul tău cu cărţi
Aici vor apărea cărţile pe care le vei cumpăra.
Caută cărţi