În acest moment singura carte pe stoc este ,,CROITORUL SI SORICELUL

Comanda minima prin POSTA ROMANA este de 30 lei,
prin FAN COURIER 40 lei. Pentru comenzi peste
119 lei nu se mai percep taxe postale. La comenzi
peste 299 lei transport gratuit si prin FAN COURIER.

Cum comand

Cum alegi cărţile?

Cartea sau cărţile dorite se pot alege apăsând butonul Adaugă în coş din dreptul fiecărei cărţi. Cartea selectată va fi afişată automat în Coşul de cumpărături, în partea din dreapta sus a paginii site-ului.

Dacă doriţi mai multe exemplare dintr-o carte introduceţi numărul de exemplare dorit în căsuţa Bucăţi. Apoi apasaţi pe Actualizează cantităţile.

Dacă doriţi mai multe titluri vă întoarceţi în pagina Acasa sau Cărţi pentru copii sau Cărţi duhovniceşti, coşul păstrând până în acest punct tot ce aţi solicitat dvs. Comandaţi titlul nou repetând procedura anterioară, adică daţi click pe Adaugă în coş şi actualizaţi cantităţile.

Dacă aţi adăugat un titlu din greşeală şi doriţi să ştergeţi apăsaţi x din dreapta preţului afişat la cartea respectivă.

Alege transportatorul

Editura Cristimpuri vă oferă posibilitatea de a primi cărţile prin Poşta Română sau prin curier rapid. Pentru aceasta vă întorceţi la coşul de cumpărături şi daţi click pe Alege transportatorul. Bifaţi apoi transportatorul dorit: Poşta Română sau Fan Courier , cu specificaţia că la curierul rapid trebuie să vedeţi dacă localitatea dvs. se află în raza de acoperire a transportatorului.
Ultimul pas

Ultimul pas îl reprezintă completarea formularului după ce aţi apăsat Completează adresa de livrare. După ce aţi completat datele cerute, apăsaţi Trimite comanda.

Poşta Română

Durata transportului este de circa 3-4 zile din momentul expedierii. Pentru a ridica coletul, dvs. trebuie să vă deplasaţi la oficiul postal de care aparţineţi. În mod normal, veţi primi un aviz în cutia poştală, dar este recomandat să mergeţi la oficiul poştal la două-trei zile după ce primiţi un e-mail care confirmă trimiterea comenzii.

Fan Courier

Durata transportului este de o zi, maxim-două din momentul în care comanda a fost trimisă către dvs. Curierul vă contactează telefonic şi aduce coletul la adresa de livrare sau chiar la o altă locaţie, pe care o puteţi indica prin telefon. Livările se fac între orele 09-17. Este important să verificaţi dacă localitatea dumneavoastra se afla in raza de acoperire a curierului. În caz contrar este de preferat să alegeţi Poşta Română.
Coşul tău cu cărţi
Aici vor apărea cărţile pe care le vei cumpăra.
Caută cărţi